ramecek
hlavicka
ramecek
ramecek

Akce


  BASIC COMBAT TRAINING - PROBATION PHASE No.2 2009  -  13.02.2009  
Název akce: BASIC COMBAT TRAINING - PROBATION PHASE No.2 2009
Datum konání: Od: 13.02.2009      Do: 14.02.2009
Místo konání: kasárna Slavičín
Typ akce: Výcviková
 
Zpráva: Ve dnech 13. - 15. 2. se uskutečnila další část Probation Phase ze sledu přípravných výcviků, které mají rekrutační třídě CL3-09 přiblížit nároky kladené BCT a usnadnit vstup do něj.
V této chvíli čítá v celkovém pořadí 3. třída počet 7 rekrutů.

Druhý výcvik byl náročný vzhledem k obsáhlosti látky a malé časové dotaci, avšak zvladatelný. Mimo opakování minule probraných témat se instruktoři zaměřili na školení taktiky na úrovních jednotlivec až družstvo, základní formace a pohyb v nich, opatření při nukleární, biologické a chemické hrozbě, z teoretických znalostí byl pak kladen důraz na hodnostní systém US Army a na povědomí o insigniích a činnosti vybraných amerických divizí.


Fotografie nebudou zveřejněny.



Přípravná fáze trvá 6 měsíců - vždy jeden výcvik v měsíci. Zahrnuje přednášky, školení a nácvik témat obsažených v samotném BT, jejichž předběžné nastínění spolu se zažitím režimu nadcházejícího kurzu je velkou výhodou pro připravenost uchazečů.

Každý výcvik je systematicky zaměřen na tematické bloky a vyváženou teoretickou i praktickou cestou postupně rozšiřuje znalosti a dovednosti nabyté v předešlých výcvicích.

Více informací viz UR 214-1 v sekci Dokumenty.
 
Zprávu napsal: SGT Zeman, Ondřej

ramecek
Copyright © 10th Mountain Division KVH | Design by Mich@el, Web by Codel
ramecek
ramecek
ramecek
USAREUR(cz)

ramecek